Artotheek

ART@HOME en KUNST&WERK

Op deze site vindt u een uitgebreide selectie van het werk van beeldend kunstenaar/fotograaf Hendrik Boot. Heeft u belangstelling voor bepaalde werken stuur dan een e-mail. Geef aan wat uw vraag is of waar uw belangstelling naar uit gaat. Bij fotowerk dient u de gewenste bestandsgrootte op te geven, voor welk doel het bestemd is en welke oplage het betreft. Foto’s zijn ook leverbaar als afdruk in verschillende formaten. Stuur een kopie van de afbeelding van het gewenste bestand mee om misverstanden te voorkomen of geef een beschrijving van de afbeelding.

KUNST&WERK

Kunst voegt iets extra’s toe aan de werkomgeving en publieke ruimten. Het zorgt voor afleiding en een kleurige noot. De kunstwerken geven vaak aanleiding tot een aardig gesprek en soms ook stof tot nadenken. Er is een speciaal bedrijven-abonnement. Bergh Bouw in Bergen op Zoom is al jaren een van de tevreden klanten. Twee jaarlijks wisselt de collectie die tijdens bedrijfstijd vrij te bekijken zijn!

KUNST KOPEN OF EERST LENEN?

Als u geïnteresseerd bent in de werken wilt u natuurlijk prijzen en condities weten. Stuur voor vragen een e-mail met vermelding van de betreffende werken of andere vragen en u krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Zoekt u een mooi kunstwerk dat precies bij u past? U kunt het ook eerst lenen om uit te proberen. Als u het werk vervolgens echt niet meer wilt missen kunt u het alsnog kopen.

ABONNEMENTEN

U kunt voor € 50,- twee kunstwerken met een gezamenlijke waarde van € 600,- of een van hogere waarde een half jaar lenen.

Bij meerdere kunstwerken geldt een kortingsregeling. Voor bedrijven kunnen we speciale collecties samenstellen.

Voor foto’s geldt een speciale regeling. Vraag naar de voorwaarden.